![]() |
Aktif Kullanıcılar Yeni Mesajlar Üye Listesi Takvim Arama Skins |
| Üye olma ve Forum Kullanma Kılavuzu | |
|
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
cumhur gezen
Admin
Kayıt Tarihi: 10-Mayıs-2008 Gönderilenler: 2857 ![]() Hak Puan : 310 Kidem : 22 OrtalamaHak : % 72 Irtibar :43 |
![]() Konu: ÜYE OLUNMAKGönderim Zamanı: 04-Eylül-2010 Saat 20:45 |
|
KEL OLABİLİRSİN
![]() VEYA ZENCİ ![]() VEJETERYANDA OLABİLİRSİN ![]() HATTA BELKİ ERKEKSİN ![]() BELKİDE KIZ ![]() BELKİ ÇOK ŞİŞMANSIN ![]() VEYA ÇOK GEVEZE ![]() BELKİ KENDİNİ KRAL ZANNEDİYORSUN ![]() VEYA KRALİÇE ![]() BELKİ KÖTÜ BİRİSİN ![]() VEYA İYİ BİRİ ![]() BELKİDE ÇILGINSIN ![]() VEYA SÜSLÜ ![]() BELKİDE SIRILSIKLAM AŞIKSIN ![]() HATTA EVLİ VE BİR ÇOCUĞUN BİLE OLABİLİR ![]() YANİ DİYECEĞİM O Kİ; NE OLURSAN OL - GEL SENDE ÜYE OL..!!! ![]() "MUTLU OL" Düzenleyen cumhur gezen - 05-Eylül-2010 Saat 07:33 |
|
|
TECRUBE COK ACIMASIZ BIR OGRETMEN ; ONCE SINAVI YAPIYOR , DERSI SONRA OGRETIYOR..........
Bugünden yarına bir şey taşımıyorsan, bugün de senin için dündür. </a>_
|
|
|
Teşekkür Edenler: Burak Karadeniz, Misafir, adil, borasatcom, jiujitsu73 |
|
|
|
|
ilker SEZGİN
Miço
Kayıt Tarihi: 13-Kasım-2009 Gönderilenler: 48 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 1 Irtibar :2 |
![]() Gönderim Zamanı: 06-Eylül-2010 Saat 02:21 |
Hahahaha bana çok ilginç geldi bu konu,birşeyler yapmışsın abi ama ,bana kızma mantığı yok,site kapalı,bukonunun ancak site açıksa önemi olabilir,zaten üye olanlar olmuş olmayanlara nasıl göstericen hehehe yinede güzel bir emek eline sağlık![]()
|
|
|
ilker SEZGİN
1970 GELİBOLU İYİ DOSTLUKLAR TEMİZ HESAPLARLA KURULUR Teşekkür Edenler: Misafir |
|
|
|
|
ilker SEZGİN
Miço
Kayıt Tarihi: 13-Kasım-2009 Gönderilenler: 48 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 1 Irtibar :2 |
![]() Gönderim Zamanı: 06-Eylül-2010 Saat 02:28 |
Kandırdın beni cumhur ağbey bu seferde kendime güldüm hahahaha
meğerse bu konu açıkmış hahahaha:)
|
|
|
ilker SEZGİN
1970 GELİBOLU İYİ DOSTLUKLAR TEMİZ HESAPLARLA KURULUR Teşekkür Edenler: cumhur gezen, Misafir |
|
|
|
|
borasatcom
KAPTAN
Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2008 Gönderilenler: 1514 ![]() Hak Puan : 30 Kidem : 9 OrtalamaHak : % 7 Irtibar :6 |
![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 13:57 |
|
Çok güzel olmuş Cumhur Bey,Tebrikler...Oldukça da anlamlı.Sevgilerle...
|
|
|
ONURSAL ÜYE -Profesyonel Balıkçı
Bora Çetin- Yalova- 1953 |
|
|
|
|
turna
Usta Gemici
Kayıt Tarihi: 12-Eylül-2008 Konum: Ankara Gönderilenler: 388 ![]() Hak Puan : 0 Kidem : 5 OrtalamaHak : % 0 Irtibar :0 |
![]() Gönderim Zamanı: Bugün Saat 08:57 |
|
Cumhur abi çok güzel anlatmışsın , ellerine sağlık.
|
|
|
F.Mehmet Koray 1948 / Ank.
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|