![]() |
Aktif Kullanıcılar Yeni Mesajlar Üye Listesi Takvim Arama Skins |
| Üye olma ve Forum Kullanma Kılavuzu | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
cano
Miço
Kayıt Tarihi: 07-Temmuz-2010 Gönderilenler: 1 ![]() Hak Puan : 0 Kidem : 5 OrtalamaHak : % 0 Irtibar :0 |
![]() Konu: SİTELERE GİRERKEN HATA UYARI SI ALAN DOSTGönderim Zamanı: 07-Temmuz-2010 Saat 23:13 |
|
Sevgili dostlar, bilgisayarınızıda aşağıda tarif edeceğim uygulamayı adım adım uygulayın tüm sitelere erişebilirsiniz. BAŞLAT - AYARLAR - AĞ BAĞLANTILARI- SAĞ TIKLA- ÖZELLİKLER - İNTERNET İLETİŞİM KURALLARI (ÇİFT TIKLA) -AŞAĞIDAKİ DNS SUNUCU ADRESLERİNİ KULLAN KUTUCUĞUNU İŞARETLE - YEĞLENEN DNS SUNUCUSU KUTUCUĞUNA 208-67-222-222 -DİĞER DNS SUNUCUSU KUTUCUĞUNA 208-67-220-220 YAZIN- TAMAM ' A BASINIZ. Bundan sonra tüm sitelere kısıtlamasız olarak girebilirsiniz |
|
|
Teşekkür Edenler: a.ağırman, cumhur gezen, özgür, Misafir, ismailgurlen |
|
|
|
|
ilker SEZGİN
Miço
Kayıt Tarihi: 13-Kasım-2009 Gönderilenler: 48 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 1 Irtibar :2 |
![]() Gönderim Zamanı: 17-Temmuz-2010 Saat 18:01 |
|
Bence bunla hiç uğraşmaya gerek yok,
Boyutu küçük,pcye zarar vermiyor ve tüm sitelere erişimi kolaylıkla sağlıyor(Türkiyeden engellenen siteler dahil açamıyacağı site yok)
Buyurun link:
|
|
|
ilker SEZGİN
1970 GELİBOLU İYİ DOSTLUKLAR TEMİZ HESAPLARLA KURULUR Teşekkür Edenler: cumhur gezen, Misafir, ismailgurlen |
|
|
|
|
özgür
KAPTAN
ÖZGÜR KAPTAN Kayıt Tarihi: 22-Ocak-2009 Gönderilenler: 967 ![]() Hak Puan : 50 Kidem : 11 OrtalamaHak : % 12 Irtibar :9 |
![]() Gönderim Zamanı: 17-Temmuz-2010 Saat 21:44 |
|
teşekkürler,bende bu dns nolarını kullanıyordum ama bu aralar youtube bazen açmıyor nedense? Düzenleyen özgür - 17-Temmuz-2010 Saat 21:46 |
|
|
Teşekkür Edenler: Misafir |
|
|
|
|
adil
KAPTAN
Kayıt Tarihi: 07-Aralık-2008 Gönderilenler: 2319 ![]() Hak Puan : 45 Kidem : 11 OrtalamaHak : % 10 Irtibar :8 |
![]() Gönderim Zamanı: 18-Temmuz-2010 Saat 14:22 |
|
Orjinalini yazan: ilker SEZGİN
Bence bunla hiç uğraşmaya gerek yok, Boyutu küçük,pcye zarar vermiyor ve tüm sitelere erişimi kolaylıkla sağlıyor(Türkiyeden engellenen siteler dahil açamıyacağı site yok)
Buyurun link:
İlkerim açmadı beya
![]() |
|
|
O+RH 1957
İSTANBUL matbaa makinaları Montörü
|
|
|
|
ilker SEZGİN
Miço
Kayıt Tarihi: 13-Kasım-2009 Gönderilenler: 48 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 1 Irtibar :2 |
![]() Gönderim Zamanı: 18-Temmuz-2010 Saat 22:27 |
|
Orjinalini yazan: adil
Şaka de adil abiOrjinalini yazan: ilker SEZGİN
Bence bunla hiç uğraşmaya gerek yok, Boyutu küçük,pcye zarar vermiyor ve tüm sitelere erişimi kolaylıkla sağlıyor(Türkiyeden engellenen siteler dahil açamıyacağı site yok)
Buyurun link:
İlkerim açmadı beya ![]() ![]() ,harbiden ayıp olur arkadaşlara![]() ben hep bunu kullanıyorum beya![]() bayramdan sonra balık ziyafeti çekicez Allahın izniyle sende davetlisin ben bildiririm sana,5 6 kişi koyun limanına gidicez,mangal falan,ben suda içerim ona göre ee bu sefer gelirsin heralde oktay ve ilker abi de gelicek tam da at çek zamanı,o zamanlkarda sinarit ve levrekte oluyor kıyılarda,ben zaten izindeyim,limanda evde var ona göre işlerini ayarla demedi deme![]()
|
|
|
ilker SEZGİN
1970 GELİBOLU İYİ DOSTLUKLAR TEMİZ HESAPLARLA KURULUR Teşekkür Edenler: Misafir, adil |
|
|
|
|
adil
KAPTAN
Kayıt Tarihi: 07-Aralık-2008 Gönderilenler: 2319 ![]() Hak Puan : 45 Kidem : 11 OrtalamaHak : % 10 Irtibar :8 |
![]() Gönderim Zamanı: 19-Temmuz-2010 Saat 08:30 |
|
Orjinalini yazan: ilker SEZGİN
Orjinalini yazan: adil
Şaka de adil abiOrjinalini yazan: ilker SEZGİN
Buyurun link:
İlkerim açmadı beya ![]() ![]() ,harbiden ayıp olur arkadaşlara![]() ben hep bunu kullanıyorum beya![]() bayramdan sonra balık ziyafeti çekicez Allahın izniyle sende davetlisin ben bildiririm sana,5 6 kişi koyun limanına gidicez,mangal falan,ben suda içerim ona göre ee bu sefer gelirsin heralde oktay ve ilker abi de gelicek tam da at çek zamanı,o zamanlkarda sinarit ve levrekte oluyor kıyılarda,ben zaten izindeyim,limanda evde var ona göre işlerini ayarla demedi deme![]() ![]() Bayramdan sonra değil festivalde ordayım hiç anlamam yan çizmek yok
![]() |
|
|
O+RH 1957
İSTANBUL matbaa makinaları Montörü
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|